Vågsbygddagene

Vågsbygddagene

Deltaker-invitasjon

6. – 7. september arrangeres Vågsbygd-dagene. Vågsbygd-dagene er et samordnet arrangement der Vågsbygd bydelsråd og AMFI Vågsbygd sammen med lokale lag og foreninger arrangerer det som skal skje på området rundt Fiskå skole, Vågsbygd vgs, Kultursenteret og AMFI Vågsbygd. Det blir to dager fullspekket med blant annet stands, morsomme aktiviteter, underholdning og konkurranser m/premier.

Lørdag 7. september fra kl. 12-17 vil vi vise fram bygdas kultur og frivillighet.

Målet er å gi Vågsbygds innbyggere en haug med fine kulturopplevelser, og en god oversikt over alt som finnes av aktivitetstilbud for folk i alle aldre. Slik skaper vi også en super arena for rekruttering av medlemmer og frivillige til bydelens lag og foreninger.

Opplegget er firedelt:

1. I skolegården til Fiskå skole rigger vi en «markedsplass» med stands for lag og foreninger som vil vise seg fram og rekruttere nye medlemmer/frivillige. Her håper vi at alt som finnes av tilbud til vågsbygdinger i alle aldre innen idrett, musikk, friluftsliv, kunst, språk, hverdagshjelp osv. vil være med.

2. På Fiskå-banen rigger vi et lek- og konkurranseområde hvor lag og foreninger kan tilby gratis aktiviteter for folk i alle aldre. Det kan være hoppeslott, tautrekking, erteposekasting, sekkeløp osv.

3. På og/eller utenfor Vågsbygd vgs. rigger vi en konsertarena/scene for lokale band og andre sceneartister som vil vise seg fram. Det kan være hva som helst av musikk, dans, teater og annen sceneopptreden så lenge det framføres av en Vågsbygd-basert person eller gruppe.

4. Inne på og utenfor AMFI Vågsbygd rigger vi til med stands (kunstnere, forfattere, grundere etc.), morsomme aktiviteter og konkurranser for hele familien.

Påmelding og mer informasjon:

Klikk på QR-koden eller scann den med mobilkameraet ditt for å åpne.

Stand/markedsplass og/eller konkurranseområdet

Konsertarena/scene

Dette nettstedet bruker cookies. Dette gjør vi for å gi deg en best mulig opplevelse, intet annet. Ved å besøke nettstedet vårt, aksepterer du dette.