Privacy Policy

Privacy Policy

Hvem vi er

Vågsbygd bydelsråd skal fungere som en paraplyorganisasjon for bydelens velforeninger, frivillige organisasjoner, tros- og livssynssamfunn, elevråd, foreldreråd, borettslag, boligsameier o.l. Bydelsrådet skal jobbe for best mulig livskvalitet for bydelens innbyggere i alle aldre. Les mer i våre vedtekter.

Vår nettstedsadresse er: https://www.bydelsrad.no

Vi er registrert i Brønnøysundregisteret, med organisasjonsnummer 932 298 619.

Generelt

Generelt kan vi si at vi ikke ønsker å lagre noen personopplysninger om deg som besøkende.

Det eneste er dersom du ønsker å motta nyhetsbrev. Da henter vi naturlig nok inn e-postadressen din, samt navnet ditt eller navn på det laget eller foreningen du representerer.

Vi bruker en tjeneste som heter MailPoet for å administrere nyhetsbrevene og listene over abonnenter. MailPoet har ingen mulighet for å dele listene med adresser videre til noen tredjepart.

Om du har meldt deg som mottaker av nyhetsbrev på vegne av et lag eller en forening, vil vi kunne bruke denne adressen dersom det er i tråd med formålsparagrafen i våre vedtekter, for å komme i kontakt med ditt lag/forening – eller for å videreformidle kontakt dersom en innbygger, et lag eller forening i Vågsbygd eller Kristiansand kommune ønsker å komme i kontakt med dere.

Utover det vil vi aldri dele kontakter fra listene våre med noen tredjepart.

Det er ingen kommersiell virksomhet på disse sidene. Du vil ikke se noen reklame – annet enn for arrangementer i bydelsrådets regi eller i regi av en frivillig organisasjon i Vågsbygd.

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Per i dag har vi deaktivert muligheten for å legge inn kommentarer på nettstedet vårt.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler i utgangspunktet ikke dine opplysninger med noen. Ved å melde deg som abonnement på våre nyhetsbrev, vil navn og e-postadresse lagres på bydelsrådets konto hos MailPoet. De har ikke tillatelse til å gi din informasjon videre til noen.

I den grad vi deler din kontaktinformasjon med noen, så er det for eksempel dersom en innbygger eller et lag eller forening ønsker å komme i kontakt med et lag eller en forening som du representerer.

Den begrensede delingen av kontaktinformasjon vil altså kun skje dersom den er i tråd med formålene beskrevet i våre vedtekter.

Om du abonnerer som privatperson, vil vi ikke dele navn eller kontaktinformasjon med noen.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor dine opplysninger sendes

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Dette nettstedet bruker cookies. Dette gjør vi for å gi deg en best mulig opplevelse, intet annet. Ved å besøke nettstedet vårt, aksepterer du dette.